Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 2 листопада 2012 р.

Опозиція! Не визнавайте ці вибори!

           Спочатку про приємне. На цій виборчий кампанії я був вражений коректною співпрацею Батьківщина та Свободи. За весь час кампанії я не можу згадати жодного випадку якихось непорозумінь, а тим більше, брудних звинувачень один одного, між цими політичними силами. Я вважаю їх єдиними, дійсно українськими партіями, власне, в Україні. І дуже радий, що вони, нарешті виробили спільну стратегію, погодили її, і що головне, неухильно її дотримувалися та жодного разу не схибили. Тому -
          Браво Батьківщина!
          Браво Свобода!


          Чого не можна сказати за псевдоопозиційну, попсову партію, УДАР. Шкода лоба тих громадян, які наступили на ці, розцяцьковані боксерськими перчатками, граблі.
          
          Стосовно виборів, я своє відношення до них вже озвучував - Я не визнаю ці вибори. Звісно, можна сказати, а хто я такий, і кому потрібно те, що я не визнаю ці вибори? Ну так, начебто я ніхто. Але, чому тоді всі політики, депутати, кандидати в депутати завжди звертаються до нас, виборців? Завжди кажуть, що люблять нас, вживають таку  чуйну сентенцію - "я звертаюся до кожного виборця". Мабуть, таки "кожен" з нас, має якусь вагу? Тому я і озвучую свою думку. Якщо "звертаються до кожного", то ось, я, "кожен", і відповідаю. Хай слухають.
          Ось, головні тези - 


          Останній заклик загальний. Всі дії опозиції повинні вибудовуватися з розумінням цього факту і розумінням головної мети - знищення ворогів України.
          Що ще незрозуміло? Що вибори сфальсифіковані? Якщо я це бачу, то Вам, там, на Олімпі,  ще видніше. Та це і не вибори були. При владі бандити, крадії, корупціонери, колаборанти, шовіністи, фашисти, комуністи. Для кожної складової, з цієї пекельної суміші, інтереси держави, інтереси України, інтереси нації, не те що, не на першому місці, вони відсутні взагалі. Вони не сприймають нашу країну взагалі, як державу. Відповідно, і Конституція та закони України для них є порожнім звуком. Але і ця кодла повинна жити по якихось законах. Сама численна група серед них, це криміналітет, криміналітет беспредельний. Ось по цьому беспределу вони всі і живуть. По ньому і проводять ці, так звані, "вибори"
          Один з законів беспредела, це - "лоха не кинути, себе не поважати". Ось, вони Вас, шановна опозиція, і кидають. В цій ситуації  може бути два варіанта. 
          Перший варіант, або Ви дійсно лохі, і не розумієте, що відбувається, або Ви працюєте у зв'язці з бандитською владою та створюєте видимість опозиції. В такому випадку, навіщо Ви нам потрібні? Ми обирали Вас для того, щоб Ви відстоювали наші інтереси, інтереси держава Україна, а не були статистамі при бандитському беспределі.
          Другий варіант, це той, про який я кажу. Не визнавати ці вибори. Звісно, якщо Ви не лохі і не співучасники цього театру жаху, сюру та психічно-соціального задзеркалля.
          В решті-решт, Ви хоч себе поважайте. По суті, опозиція виграла ці вибори. Але цю перемогу, зграя покидьків у владі, вкрала у Вас. Вкрала під час підготовки до виборів, під час голосування, та продовжує красти і зараз. Підпалюються дільниці, "Беркут" вдирається у приміщення ОВК та краде бюлетені. Самі ОВК без вказівок з лігва упиря Януковича, ніяких рішень не приймають. Біля комп'терів сидять якісь ідіоти, що не можуть вірно внести дві цифри в протоколи, але при цьому, в усіх таких випадках послідовно зменшують голоси, віддані за опозиційного кандидата у депутати та збільшують голоси пробандитського кандидати. Все це робиться на Ваших очах, на наших очах, на очах у всього світу. Яке може бути визнання таких псевдовиборів?
           Ви, опозиція, намагаєтеся зараз зберегти перемогу своїх мажоритарних кандидатів в депутати в Києві, а те, що те саме відбувається і в регіонах, Ви не реагуєте. Хоча, можливо і сил не вистачає, тут я не буду нічого стверджувати. Але, якщо Вам вдасться зберегти перемогу в Києві зараз, то завтра підключаться "правільні" суди, і тупо віддадуть її бандитам.
          Якщо уявити, що Ви заходите в парламент. Більшості у Вас не буде. І що Ви будете там робити? Створювати комісії з розслідування фальсифікацій на виборах? Але, якщо всі двадцять років на ці комісії влада ніколи не звертала уваги, то ці бандюки у владі, взагалі їх  не помітять. Невже Ви думаєте, що бандит Генпрокурор Пшонка буде більше дослухатися до висновків цих комісій, ніж до вказівок свого кримінального пахака Януковича?
          Чи знов будете розповідати про руку клоуна Чечетова? Чи про те, що у Вас нема більшості, і Ви нічого не можете вдіяти проти окупаційної влади? І це при тому, що ми, народ, виборці, Вам цю більшість надали.Чи можливо Ви маєте надію, що у банди Януковича нема 300 голосів і він не зможе змінити Конституцію під себе. Мабуть не треба Вам розповідати, як купуються депутати? Буде в нього 300 голосів. І Конституцію він змінить. А Ви, своїм визнанням цих, сфальсифікованих виборів, все це легітимізуєте.
          Так, з нами та з Вами, нема справжнього "мужика", справжнього лідера, пасіонарія та Політика з великої літери, Юлії Тимошенко. Вона би не жували соплі. Але, невже Ви всі "баби", у гіршому розуміння цього значення? Наберіться мужності, дійте рішуче, будьте ведучими, а не відомими у бандюків. 
          Настав час йти на конфронтацію з бандитами, з окупантами, йти без сумнівів, йти впевнено, йти з вірою у перемогу. Ви часто кажете, що не хочете, щоб пролилася кров, щоб не було народного бунту. Ну ось, невизнання цих виборів та призначення перевиборів, і є безкровна, м'яка конфронтація. Це, мабуть остання можливість уникнути "гарячого" вирішення питання звільнення України від комунобандитського режиму.
          Ще раз закликаю Вас, - НЕ ВИЗНАВАЙТЕ ЦІ ВИБОРИ!

3 коментарі:

  1. >>будьте ведучими, а не відомими у бандюків>>
    Веденими, Петре, ВЕДЕНИМИ.
    "Відомий", то вашою мовою "известный"

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Друже, тут безліч варіантів. Можна написати - "такими, що ведуть", можна "провідними"...головне, щоб було зрозуміло, про що мова...

      Видалити
    2. Друззі, чому не працює сайт http://www.lalak.org.ua/ ????? Зробіть що небудь для відновлення його роботи, або повідомте всих про нову адресу, чи що...

      Видалити