Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 8 лютого 2024 р.

Дрон, як політичний кілер.

 


Давно хотів про це написати, але ось потрапило на очі це відео, яке наочно демонструє майбутнє використання дронів нашим режимом.
На цьому відео демонструється, як знищується рускій окупант-вбивця. Так, це добре. Але в той ж же час треба враховувати, що у рашкіної орди набагато більше таких дронів. Відповідно і гинуть наші захисники. Так що, тут і радіти якось некоректно.
Але пост не про це.
В будь-якому разі війна закінчиться. Або Єрмак-Зеленський таки додавлять капітуляцію України, або Україна якимось чином переможе і наш ЗЕрежим втримається.
На руках Зеленського, Єрмака та всієї їхньої банди, кров сотен тисяч українців. І воїнів і мирних громадян. Внаслідок їхньої злочинної діяльності або бездіяльності.
Також вони використали свої повноваження для гіпермасштабного пограбування України. Десятки, якщо не сотні мільярдів доларів знаходяться на їхніх офшорах та банках по всьому світу.
За все це треба відповідати.
Для того, щоб уникнути покарання за все, що Єрамк-Зеленський та їхня ЗЕкамарілья зробили, їм треба буде залишитися при владі.
І що перше, що вони будуть робити?
Так, знищувати опозицію та всіх, хто відкрити говорить про їхні злочини.
В час революції дронів, ті засоби, якими користувався Кучма, відрізаючи голови своїм опонентам, вже не модні. Зараз набагато ефективніше та безпечніше використовувати дрони.
І після війни, неважливо, чи після капітуляції України чи її перемоги, саме дрони стануть головним засобом боротьбі з опонентами.
Дрони дуже зручні для політичних вбивств. Їх не можна звинуватити у вбивстві, це машина. Так, є оператори дронів. А як їх знайти? Я вже не кажу про замовників. Навіть якщо знайдуть операторів, то що може бути доказом злочину? Відбитки пальців на дроні? А їх не буде, дурних нема.
Якщо у випадку з Гонгадзе знайшли вбивцю і покарали, то замовник, Кучма, також був відомий, але він уникнув покарання. Але у випадку з дронами, а ні замовника, ані виконавця, знайти буде неможливо.
Спочатку дрони-вбивці з'являться у кримінала. Але швидко і режим опанує цю технологію. Тим більше, що він весь складається з криміналу. Ось так. як на відео, дрони будуть ганятися за українцями.
Тому Зеленський та Єрмак, без будь-яких вагань почнуть, з використанням дронів, вбивати всіх, хто почне викривати їхню злочинну діяльність та заважати перебуванню у владі.
Звісно, за законом Ньютона, на будь-яку дію буде протидія. Але яка протидія застосуванню дронів у політичних вбивствах, я поки що не уявляю.


Немає коментарів:

Дописати коментар