Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 3 січня 2024 р.

Гуляй рваніна - я президент!


 

          Українці(хоч би ті, хто голосував за цього плясуна), скажіть, у вас є дно у виборі своєї(автоматично і нашої), долі?

Відповідно і до тих, хто не голосував, - Ви чули такий вислів - "Йдуть, як барани на забій"- то, якщо у зебілів вавка в голові, чому ви погодилися на таке, змирилися з їхнім вибором? А точніше, з фальсифікацією виборів.
Припускаю, що можна було мати надію, що він зміниться та такий посаді. Але ж ви самі бачите, що відбувається! Він продовжує виплясувати перед єрмаками, коломойськими, пінчуками, перед всіма, хто вище за нього за соціальним статусом і хто накрав лантухи з грошима. Він як був гаєром, так ним і залишився. А державою керують ті самі єрмаки та пінчуки. І Коломойський також, дарма, що він зараз у СІЗО(хоча це ще питання), Бубочка приходить до нього в камеру і розважає його там такими танцюльками.
А тепер уявіть вже нормального політика з якоїсь цивілізованої держави, у якого Бубочка просить гроші і зброю. І цей політик думає, - Якщо я буду поряд з ним, буду довіряти йому, давати гроші, зброю, то я поставлю себе на один щабель з цим непорозумінням, з цим політичним одороблом. І тут справа не в пихатості західних політиків, а в тому, що політик, це професія, як і будь яка, і вони, професійні політики, присвятили все своє життя їй. А тут приходить якесь опудало і каже, що вони нічого не розуміють в політиці, що вони лохі, і що вони ПОВИННІ виконувати те, що він каже. Звісно, західні країни зараз так і роблять, - нічого не роблять. Вводять санкції проти фашистської Рашкі, але самі же не виконують їх, дають зброю в такий кількості, щоб Путін вбив нас не швидко, а повільно. І все це завдяки нашому вибору влади у 2019 році. Власне, як і у 2014, і у 2010. Відбулося критичне накопичення оцінки нас, як об'єкта. Що ми не здатні обирати владу, не здатні керувати своєю державою. Ми не стали суб'єктом. То навіщо нас рятувати?
Щодо цього відео. Зараз зебіли будуть волати, що це фотошоп, що це фейк. Те, що фоном йде скандування "З новим роком, з новим роком", те це можна накласти на відео. А ось щодо фотошопа, то я, як фотошопер, не побачив там ніякого втручання. Можливо є якість нові технології, я не знаю. Можливо. Але гра на роялі не фотошоп, всі з цим погоджуються. А репризи Бубочки про "Україну повію"? А його знущання над Юлею Тимошенко, яку Путін кинув у в'язницю? А ебонітові палочки на Майдані? Це ж все в одному ряду з цим запальним танцем. Та сама пошлятина, той самий плінтусний рівень.
А що зараз відбувається поза лаштунками відосіків, які він безперервно кліпає, то ми можемо тільки уявити. Як вони обговорюють війну, що вони роблять. Власне, що вони роблять, ми вже бачимо, це по суті, другий фронт Путіна проти України.
То ж, зебіли, з Новим роком!

Немає коментарів:

Дописати коментар