Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 26 січня 2023 р.

Спартц була права

 


          Так, хто правий?

Вікторія Спартц, яка попереджала про крадіжки в Міноборони і вимагала відставки Єрмака, чи Єрмак, коли він організував цілу кампанію по травлі Спартц?

А це ж Єрмак керує Міноборони.
Міноборони, це інтендантська інституція, це не відповідальність Головнокомандувача Залужного. Вона цілком знаходиться під Єрмаком. Про Зеленського я і не згадую, хто він такий...чтец і на дуде ігрець.
Аа, Спартц говорила про зброю.
Ну добре.
По-перше, а ми все знаємо, що відбувалося і відбувається зі зброєю? Це зараз яйця вилізли. А що ще на підході? Воно ж все буде відомо, все таємно завжди стає явним.
Я вже не кажу, що Спартц говорила ні сіло ні впало, і не зі стелі все брала, вона користувалася перш за все інформацією від ЦРУ та інших розвідувальних органів США. І сама декілька разів приїжджала в Україну та могла все з'ясувати і зрозуміти хто і як керує Україною, і як відбувається логістика, коли вона завертає наліво, до Єрмака. Треба ще додати, що політики в США цінують свою репутацію. Це у нас відсутній інститут репутації, а там ні, там він стоїть ледве не на першому місці довіри до політиків. То ж якщо Спартц збреше, то це все, це кінець кар'єри. Це у нас Зеленський, чи той же Порошенко, через слова брешуть і нічого, народ, на диво, мліє від брехні і вірить їй.
По-друге, навіть і яйця. Там же мільярди гривень вкрадені. І це під час війни! Ці гроші можна було витратити на закупку тієї ж зброї. А ця зброя допомогла би зберегти життя багатьом нашим воїнам. Це що, не злочин? Виходить всі ці єрмаки, резнікови та багато інших, хто був в цій схемі, вбивали наших воїнів! Не тільки вбивця і фашист Путін вбивав, а і ці, наші доморощені вори. Які, тільки замислитися, роблять винною Вікторію Спартц, яка про все це говорить.
Блін, волосся стають дибки від того що відбувається в Україні, і від того, що творить ЗЕбанда...(((

Немає коментарів:

Дописати коментар