Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 27 червня 2022 р.

Виїзне засідання ФСБ в Омані.

 


Хронологія подій.
По пам'яті, я не профі, я звичайний обиватель, який констатує те, що бачить.
- 2019 рік. Порошенко, Путін і наші доморощені олігархи, всаджують свого Слугу Зеленського на Банковій. Йдуть гульки, шаурма, пляжі, безконечні відпочинки.
- Січень 2020 року. Патрушев, Єрмак і Зеленський проводять виїзне засідання ФСБ в Омані, де затверджують стратегію здачі- прийомки України.
- Січень 2020 року по 24 лютого 2022 року. З боку Єрмака і Зеленського шаленими темпами йде виконання цієї затвердженої стратегії. Приймається закон про крадіжку нашої землі, знищується Конституційний суд, зупиняються всі програми по озброєнню української армії, всі гроші для армії в Бюджеті знімаються і йдуть на будівництво доріг для армії рускіх фашистів, на мости, на аеродроми для них,розміновується Чонгар, з Кримського напрямку знімаються українські підрозділи, і ще багато чого, що ми знаємо і не знаємо.
- 24 лютого 2022 року. Наче, все готово. Зеленський заспокоює українців шашликами в травні. Путін командує - Drang nach Westen!
Але щось пішло не так. Українці тисячами палять рускіх фашистів, їхню техніку, збивають літаки. Зеленський швиденько перевзувається і кліпає безконечні відосіки, в яких штовхає полум'яні патріотичні спічі,погрожує накачаним кулачком в бік тієї сторони, кидається до Заходу з вимогами дати те, чого він не робив на протязі 3 років, а саме, саботував підготовку армії до вторгнення рускіх фашистів. Але кривавий стратегічний план Путіна, Патрушева, Єрмака, Зеленського, затверджений в Омані, вже почав набирати обертів. Почали гинути сотні, потім тисячі, потім десятки тисяч, зараз вже сотні тисяч українців, знищуються наші міста.
- Зараз. Зеленський метушиться, відчуваючи, що коли наша армія переможе фашистських загарбників, то до нього прийде жахлива Феміда, яка вже не буде сюсюкати та продаватися задля його виправдання. Він розуміє, яка страшна кров на ньому, які біди і скільки горя він приніс мільйонам українців....за все це доведеться відповідати.
#Зеленський - ВОРОГ УКРАЇНИ!
Максимальний вирок!
А бажано за законами военного часу....

Немає коментарів:

Дописати коментар