Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 29 червня 2018 р.

Кінець, Петя, кінець!



          Такої мегаактивності, яку Пеця Порошенко демонструє після форуму "Новий курс України", проведеного Юлею Тимошенко, він не демонстрував ніколи. Зазвичай або мовчав та крав ще з більшою інтенсивністю, або щось гавкне і знов мовчить та краде.
          А зараз він мечеться, як ранений в свій царський зад.
          Кожен день щось нове. То статі победоносні кліпає в американських газетах, то закони підписує на камеру з такою помпою, наче кожному українцю кладе в кишеню мільйон своїх, крадених доларів, то дорожні знаки відкриває, де зовсім ідіотом виглядає, то інтерв'ю роздає своїм кишеньковім журналістам, де косить під дурня, наче все йде добре і народ його чекає на виході, щоб поцілувати його мокасини.
          Хоча так, народ його чекає. Тільки не цілувати. Народ хоче дещо в нього спитати і одну, дуже повчальну та неминучу процедуру з ним провести.
          Йому вже і черговий чорт з пекла шепоче на вухо, що все, Петя, все, зливай воду та суши весла.
          Але ж не хочеться!
          Параша, це ж так несумісно з Мальдивами! З Віденським балом!
          Там золоті унітази, джакузі, омари, а тут Антоха Геращенко гадить в парашу прямо біля твоєї голови.
           Ні, Пеця, вже все. Все має свою ціну. І цю ціну треба платити. А ціна для тебе дуже висока. Ти ж у нас птиця-ворона високого польоту. Ось і ціна висока. Все по прейскуранту.
          Нічого тобі вже не допоможе, і нічого тебе вже не врятує. Ні паси руками, ні тональні перепади твого голосу, скільки би заліза в них вже не було, ні крокодилячі сльози, нічого.
          Це кінцева зупинка.
          Злазь, Пеця!
          Новий курс, Юлія Тимошенко, відроджена Україна....ну і камера для тебе....можливо vip.
          Voilà!

Немає коментарів:

Дописати коментар