Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 28 жовтня 2017 р.

Чи виживе Рашка? Виживе. Україна допоможе.


          Там Штати опублікували новий, з пилу з жару, санкційний список проти Рашки.
          Цікава реакція посланого Путькіним в США посла Рашкі Антонова. Ми, каже посланий посол, не боїмося санкцій, ми виживемо.
          Оце спалив, так спалив. Одну з визначальних скреп Рашкі - вставання з колін. Виявляється, Рашка і не думає вставати з колін, навпаки, головна зараз задача, це вижити. Рашка, виходить, на грані виживання.
          Хоча і вижити дуже важко. Наприклад, Карлов не вижив. Чурка також не вижив. Мабуть і Антонову варто звернути в Штатах увагу на бутіки, де продаються капці. Зазвичай, в таких випадках, білі капці купують.
          За такий скрепний адюльтер посла, Путькіну треба посилати його не в Штати, а на інше, всім відоме місце, що пишуть на паркані.
          Але і нам радіти нема з чого.
          Штати діють виключно в своїх інтересах. Задля власної безпеки. Звісно, могли би діяти в координації з Україною, яка найбільш в цьому зацікавлена. Але Україна не хоче діяти синхронно з США. Навпаки, Україна діє на користь Рашки. Взяти хоч би одного Порошенка, який з року в рік збільшує торгівельний баланс з Рашкою, в авральному темпі будує там свої фабрики, торгує з Дирою, а головне, допомагає Путькіну вбивати захисників України, вносячи свій вклад у військовий бюджет Рашкі.
          І це тільки один Порошенко. А там ще цілий сонм ублюдків, у яких горять очі при можливості заробити, хоч і кривавих, але грошей.
          Імпорт з Рашки в Україну також зростає шаленими темпами.
          То яка може бути співпраця США з Україною? Хоча, можна тільки уявити, який би був ефект, якби ми також ввели санкції проти Рашки і поєднали свої дії з американцями. Але ми не хочемо. Ми тримаємо на головній посаді в Україні кремлівського холуя Порошенка, і виходить, що тримаємо для того, щоб він вбивав нас. Садомазосуїцидоукраїнці якісь...(((
          А якщо повернутися до заяви посланого посла Антонова, то можна з впевненістю сказати, що він має рацію. Вони виживуть.
          І допоможе їм вижити саме Україна.
          Ми з вами!
          Ті, кого Рашка вбиває...

Немає коментарів:

Дописати коментар