Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 25 вересня 2017 р.

Мародерський Суд Рошен

.
Ну що, шановні громадя... підсудні України, наближається урочиста подія - створення Мародерського Суду Рошен.
Я хотів написати на світлині "Магдебурзького", але чомусь само написалося "Мародерського". Ну, тепер вимушений і надалі цю назву тиражувати.
Хоча, не хвилюйтеся, Порошенко буде його величати само як Магдебургзький. Він береже наші ніжні почуття.
Тепер тим, хто має багато років, доведеться згадати дитинство, 37-й рік. А тим, хто не знає, що там було, тримати напоготові тормозок з усім необхідним. Хоч Сибіру у нас і нема, але Порошенко винахідлива людина, від збудує нам Сибір тут, в Україні.
Пару слів про суд взагалі.
Суд — орган, що здійснює правосуддя у формі розгляду і вирішення цивільних, кримінальних,господарських, адміністративних і інших категорій справ у встановленому законом конкретної держави процесуальному порядку. Судочи́нство - встановлений законом або звичаєм порядок і форма вчинення судових дій у межах завдань судів у здійсненні правосуддя. Цей порядок, як правило, регулює порядок розгляду справ у суді, порядок знаходження істини по справі, розрахунок судових витрат та інших можливих сплат тощо.
          Це так в цивілізованих країнах. Там, де Громадяни.
          І у нас буде так, але трішки не так. У нас всі громадяни будуть апріорі підсудні. З порога. Як тільки відчинив двері суду, все, ти вже підсудний. Так легше і простіше для Мародерського суду Рошен.
          Головний фактор, який буде розглядати суд, це кількість грошей, який ви принесли. Адвокати, докази, розслідування, факти, це вже дрімучий атавізм.Тепер все буде дуже просто та швидко. Всі послуги Мародерських судів будуть виписані в прейскуранті. Заплатив, ти на коняці, отримуєш правильне рішення. Ну, а якщо зайшов в Мародерський суд і не заплатив, то це, як мінімум штраф в 160 тисяч та більше, або тюрма. Так, тюрма. А що ви хотіли. Порошенко у нас дуже справедливий. Все буде встановлено законом. А закон самі знаєте, і в цивілізованих країнах, закон. 
          Dura lex, sed lex. Це Порошенко давним-давно ще сказав. 
          Але не хвилюйтеся. Тепер головне, не ходити в суд. Якщо Порошенко забере у вас квартиру, то мовчки виносьте речі і живіть на тротуарі. Все ж краще, ніж в тюрмі. Якщо раптом з вашого рахунку зникнуть всі заощадження, то знайте, це зроблено за рішенням суду. Повідомляти вас не будуть, але таке рішення буде. І вбережи вас Господь йти в суд щось доводити. Порошенко вже все довів. Підете, буде ще гірше.
          Вопчим, звикайте шановні підсудні України.
          А, да, згадався вислів Леонардо да Вінечі - "Хто хоче розбагатіти протягом дня, буде повішений протягом року." Не знаю до чого, але згадався....
          

Немає коментарів:

Дописати коментар