Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 17 листопада 2016 р.

Вбити Шухевича



           Я думав, що Ляшко просто підарас. Просто, звичайний підарас. Зараз вся влада з них складається. Тому, дивуватися всі вже втомилися і не дивуються. Ну підарас і підарас. Народ звик, що майже всі 25 років ними керують підараси.
           Але, ось послухав відео, де цей, як я вважав, підарас, з люттю та ненавистю, якою не було навіть у Ющенка, Януковича, та Порошенка разом взятих, коли вони говорять про Тимошенко, а зараз вивергає зі своєї чорної пащі на адресу Юлії Тимошенко цей ублюдок, створений з кала щура, то в мене волосся дибки стали.
          Ні, це не підарас, це якась аномалія людини, який-то бракований людський матеріал, що інфікує людей, серед яких поки що знаходиться, отруйним та спотвореним ДНК, яке може перетворити українців на орків, гоблінів та якихось гремлінів.
          Зрозуміло, що Ляшко давно вже сидить в лайні і жре лайно, хоча бува іноді виринає з нього, максимум по пояс, трішки вискубує дерьмо, що засохло в його носі, вухах, на лисині, але тепер він вже занурився в нього остаточно та назавжди.
          Тут вже потрібна допомога санітарів та хірургів по мозку, яким треба робити термінову трепанацію черепа Ляшка, вичищати його від залишків гниющої сірої маси та поставити там проблесковий маячок ALARM, щоб люди бачили, що тут небезпека.
          Але, тут є і інший бік.
          В цій історії замішана поважна людина. Юрій Шухевич.
          Не буду все переказувати, вже всі все знають і все бачили. Ляшко сам в це вляпався і на ходу вигадав безумну версію вбивства Шухевича. Пишуть, що він вже бігав на консультацію до свого боса, Порошенка.
          І не виключаю, що вони могли домовитися самі вбити Шухевича і повісити це на Юлію Тимошенко. Не дарма ж такий шалений наголос та переконання від Ляшка йде саме в цьому напрямку. Мабуть це йде гебельсівсько-інформаційна підготовка суспільства, щоб воно повірило в такий безумний розвиток подій, і тим самим припинило довіряти Юлії Тимошенко. Це, як мінімум. Головна їхня мета, знов кинути Тимошенко за грати.
          Воно ж влада то не змінилася, ті самі бандити і кремляді. І ідея фікс та сама, позбутися Тимошенко.
          Там у Шухевича є якась організація, "Українські патріоти" здається. Не знаю, чи прочитають вони цей допис, але я закликаю їх взяти на себе охорону Шухевича, бо Порошенко і Ляшко можуть його вбити.
          Ще раз.
          ПОРОШЕНКО І ЛЯШКО МОЖУТЬ ВБИТИ ШУХЕВИЧА!!!!
          І повісити це вбивство на Тимошенко. Це для них рівнозначно виживанню. Виживанню в усіх аспектах. І збереження всього награбованого, і можливість залишитися на свободі, і можливість далі набивати свої кишені за рахунок зубожілого народу.

       Приєднуйтеся до
            спільноти

Немає коментарів:

Дописати коментар