Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 11 серпня 2016 р.

По "Торнадо". Міркування, факти та висновок.

          Так, саме вони, міркування.
          1. Всі знають, що "Торнадо", це міліцейській підрозділ. Так, це напрягає, тому що до міліції у нас специфічне відношення. В деяких випадках гірше, ніж до бандитів.
          Але в той же час, влада беззупинно апелює до того, що в "Торнадо" всі мають 3-4 ходки на зону.
          Вибачте, але ж це нонсенс та суцільна брехня в дусі Президента України Порошенка.
          Наведу приклад з власного досвіду. Мій троюрідний брат в свій час відсидів в тюрмі. Потім вийшов звідти і невдовзі помер. Після цієї прикрої події пройшло десь п'ять років, і його син вирішив піти працювати в міліцію. Здав всі документи, пройшов якесь там навчання, а потім я його зустрічаю, - ну як, прийняли тебе? Ні, каже, не прийняли. Бо батько сидів в тюрмі. ?????!!! Це в мене був такий вираз обличчя, коли почув таке пояснення. 
          Далі не буду про що ми з ним розмовляли, не про це допис.
          Цей абзац про маячню яку нам втюхівають. Не може бути в міліцейському підрозділі людей з судимістю. В принципі не може бути.
          Є над чим поміркувати? Мабуть є....
          2. Всі вже мабуть забули, коли, чому, і з якого приводу почалася ця травля та посадкі бійців "Торнадо" 
          А почалося це з того, що замкомбата "Торнадо" лейтенант міліції Цукур, в ефірі Шустера розповів про контрабанду та бізнесові відношення з бандитами та окупантами, свого керівника, начальника управління МВС в Луганській області генерал-лейтенанта міліції Науменка. Вони, "Торнадо", затримували тоді цілі ешелони з контрабандою.


          Буквально на наступний день, чи через день, вже не пам'ятаю, як чорт з табакерки вистрибнув Матіос, і почав розповідати про трубки, які встромляли комусь в задній прохід та в рот.           
          Фу, цю мразь Матіоса навіть огидно згадувати..((((
          Ще через декілька днів, почалася операція, ледве не з танками, по захопленню та арешту батальйону "Торнадо". В решті-решт, вони здалися.
          А про Науменка нічого. Я не чув, щоб його арештували, чи хоч би зняли з посади. Заарештували тільки тих, хто публічно сказав, чим займається цей міліцейській покидьок.
          Для порівняння, генерал-лейтенант міліції і лейтенант міліції. До кого більше може бути довіри? Навіть з урахуванням, що обидва з міліції. Думаю, що лейтенантом міліції може стати порядна людина, а ось генерал-лейтенантом, в цій структурі може стати тільки останній покидьок, корупціонер та хабарник.
          Також привід для міркування. 
          3. Ще трішки про Цукура. Бо йому, як видно з цього допису, дістається більше всіх - http://patrioty.org.ua/…/nravytsia-prokurorov-obyzhat-tohda…
          Після того ефіру у Шустера, через день, дім Цукура в Перевальську, який знаходиться на окупованій частині, спалили бандити. На щастя, родину він вивіз звідти ще в 2014 році, як все це почалося.
          Не дім ворюги, контрабандиста та колаборанта генерала Науменка, а дім лейтенанта міліцї, якій добровільно пішов захищати Україну.
          Цікава картина виходить.
          Окупант та терорист Путін палить дім добровольця Цукура, а його спільник та союзник Порошенко, кидає Цукура у в'язницю та піддає тортурам.
          І тут треба поміркувати.
          4. Тут почали витягувати якихось учасників АТО(блін, да війна же, а не АТО!), волонтерів, які почали розповідати страшні історії про торнадівців.
          В мене неоднозначне ставлення до них. Так, ці люди можуть безкоштовно ризикувати своїм життям, йти під кулі, гідно переносити всі тяготи війни.Це іспит вогнем та водою. Але ще й є мідні труби. А ось цей іспит не всі проходять. Коли починають пропонувати квартири, посади і просто гроші, багато хто з них ламається і переходить на бік ворога. Ворога, я маю на увазі всю нашу владу начолі з Порошенко. Це найбільші вороги України. Путін, менший ворог.
          Таких прикладів багато. Починаючи з Туки, Бірюкова, Ричкової, всіх "комбатів в Раді, закінчуючи дрібними персонажами, які за кусень яловичини готові оббрехати своїх же побратимів.
          Ось тим, хто пройшов і мідні труби. я буду вірити, а цим ні.
          Не знаю, чи є це привід для міркування...самі вирішуйте.
          5. Ну і останнє, факти і висновок.
          • Земля кругла? Це факт? Факт.
          • Ми дихаємо сумішшю газів, основні складові якої азот та кислород. Якщо ми будемо дихати тільки, наприклад, воднем, ми помремо? Це факт? Факт.
          • Янукович скільки разів сидів у в'язниці, - два? Це факт? Факт.
          • Янукович злодій, це факт? Факт.
          • Уряд Януковича був злочинним урядом? Це факт? Факт.
          • Порошенко працював в уряді Януковича? Факт, працював.
          • Порошенко порушував Конституцію України? Факт. Безліч разів.
          • Порошенко корупціонер, це факт? Факт.
          • Порошенко колаборант, це факт? Факт.
          • Порошенко контрабандитст, це факт? Факт.
          • Порошенко брехун? Факт, брехун.
          • Порошенко краде гроші з Бюджету та складує їх в офшорах? Також факт.
          • Чи буде порядна та чесна людина працювати з Порошенко? Не буде, факт.
          • З кого зараз складається вся наша влада, чи не з виродків різного штибу, продажних шкур, українофобів та людоненависників? Факт, з них.
          І так далі, і так далі....
          Висновок:
          То чому я повинен довіряти цій владній зграї упирів, ублюдків, ренегатів, крадіїв, головною діяльністю яких є розграбування України та знищення української нації, - і все це є фактом, а не добровольцям, які пішли на фронт захищати Україну, які заважають владній зграї і яких влада звинувачує в злочинах, які не є фактом?

p.s. Навіть, якщо ці злочини і були, то цих людей треба судити тільки після того, як відбудеться народний суд над всією кодлою Порошенко та посадкою її на багато років.

Немає коментарів:

Дописати коментар