Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 19 листопада 2014 р.

Живі та легітимні 2


         Здається, ці пани, впевненим та рішучим кроком йдуть за маршрутом, який проклали їхні папіредніки.
          Ну, з Порошенко було все зрозуміло ще до виборів. Це гуру партії регіонів, один з фундаторів системи розграбування України. Янукович, в той час, коли Порошенко починав, ще перебував в яслах цієї системи. Цього не бачили тільки ті, кому Порошенко зміг начепити рожеві окуляри та гарячі шанувальники рошенівсько-ліпецької карамельної продукції. Тепер вони зможуть поспостерігати за блиском його п'ят та можливістю поміркувати, чи це вони уродилися такими дурнями, чи трансформувалися з розумних в дурнів від впливом шоколаду та пеціних гіллястих обіцянок та сліз.
          Ярема тільки зараз дозрів до статусу "Пшонка". Всі його дії цілком вкладаються в цю канву. І стосовно кришування одіозних ригів, і земельки, і хитрожопого уникнення люстрації. І якщо Пшонка малював себе в образі Гая Юлія Цезаря, то у Яреми напевно вже висить картина, де він зображений як Ромул. Останній Цезар. Або Август. Як кому завгодно. Який посидів на троні всього десять місяців. Тому, він вже знаходиться в позиції низького старту.
          Аваков, скоріше всього, як і в свій час Захарченко, виконає почесну місію, натисне тригер. Його орли, як і належить птицям, вже оприлюднили свій аллопрінінг - бити, бити без роздумів, бити всіх. Залишилося дочекатися наступного "30 листопада".
         То ж, готуємося до спостереження.Хто з попкорном, хто з АКееМом.           

Немає коментарів:

Дописати коментар