Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 17 квітня 2013 р.

Кадиров, Кличко, Ургант

          Шота я не можу зрозуміти. Кличка всі знають? Віталія, того, що вправно чистить пики будь-кому. Індустрія така існує - професійний бокс. Там професійно вам можуть натовкти фізіономію. Якщо забажаєте звісно. Так, Віталій Кличко в цьому дока. Навіть Майкл Баффер обзиває його доктором. Він, бідолага, не знає, що Кличко такий же доктор, як Янукович проффесор. 
          Ну, і те, що Кличко ломиться то в мери Києва, то в Президенти України, також всі знають. Воно пенсія боксерська вже на носі, а капусту треба десь рубати. Ось він і вирішив рубати ії тут, в Україні. З нас, з українців. Воно звісно складно, якщо врахувати, що він не мешкає в Україні, ні хрена взагалі про неї не знає, але що поробиш, тут вже, папірці з американськими президентами понад усе. Хоча деякий час тому, він блиснув "ерудицією", назвавши українців, які боролися та гинули за Україну - фашистами. Мабуть тому, він рачки лізе до влади, щоб пояснити українцям, що захищати Україну не варто, тому що, за версією Кличка, це фашизм.
          А ще, вже в іншій країні, в Золотій Орді, є такий собі, Президент Кадиров. В нього більш радикальна "любов" до України. В грудні 2009 року він запропонував Президенту Золотої Орди Путіну наступний план дій - "Грузия, Южная Осетия, Украина – все это будет продолжаться и продолжаться. Это личная беда России. Почему мы должны постоянно страдать, если можем ликвидировать все это? Мы – великая держава. У нас есть всё: армия, технологии. Нам необходимо переходить в наступление"
          Ось так. Ліквідувати нас треба. Ми, біда для Кадирова. 
          Запитаєте, до чого тут Кличко? Справа в тому, що за три тижня до цього свого месиджу, Кадиров .приїжджав в Україну. Тоді, в Броварах, відбувався бій його співвітчизника. Цей бій проводила компанія Кличка, «К2 Promotions». Невідомо, як він опинився в Україні, чи то сам, за власною ініціативою, чи за запрошенням самого Кличка, але те, що вони сиділи поряд та мило розмовляли, то це факт.



          Так, тоді ще не було цього "дружнього" словесного па від Кадирова по відношенню до України. Але ж всім відомо, який "демократ" цей Кадиров. В Європі з ним ніхто не бажає зустрічатися. А Кличко, навпаки, намагається себе позиціонувати як демократа, прихильника європейських цінностей та декларує вступ України до Євросоюзу, як одну з програмних цілей своєї партії. До речі, на виборах до Ради, за списком УДАРу, пройшов пан Налівайченко, тодішній Голова СБУ, який прокоментував тоді вислів Кадирова наступним чином - "Такие заявления не требуют комментария от европейского государства, но я думаю, что реакция МИД не заставит себя ждать. Единственное, что я бы не преувеличивал провокационные заявления иностранцев и их важность для Украины" Ось так, для Голови СБУ не важно, що від одного з керівників Золотої Орди лунає заклик ліквідувати Україну. 
          То, про що тоді розмовляли Кличко та Кадиров? Можливо обговорювали, як Кадиров буде переходити в наступ на Україну, а Кличко буде його тут зустрічати? Хоча, можливо і про бокс вели професійну розмову.
          Саме цікаве, що це не перший контакт «К2 Promotions» з Кадировим. В серпні того ж року вона провела в чеченской столице, Грозном, фестиваль бокса. Можна сказати, що це бізнес, не більше. Але ж один з власників «К2 Promotions» є Віталій Кличко. І не просто Віталій Кличко, а политик Кличко. То, що ж це за така палка любов між українськім політиком Кличко та людиною, яка хоче ліквідувати Україну?
          Кадиров ще в одному епізоді засвідчив своє відношення до України. Впізнаєте цього перця - 



          Ось і реакція Кадирова - Рамзан Кадиров заявив, що повністю підтримує телеведучого і готовий подарувати йому квартиру у Грозному та посаду директора телекомпанії “Грозний ТВ”
          Тому я і не можу зрозуміти, що це за елкі-метелкі? Які можуть бути взагалі розмови про Кличка, мера Києва? Я вже не кажу за Кличка, Президента України. Це взагалі не вкладається в голові. Ей, клічканутие, ви хоч думали головою, коли голосували за нього? Ґа?
          Можливо хтось зараз скаже, що не треба чіпати опозицію, що треба всі зусилля спрямувати на повалення межигірського земляного зайця. А хто сказав, що Кличко опозиція? Він сам на паркані написав?Одна відома мадам також написала на паркані, що вона опозиціонерка аж до спиного мізку і що вона буде усіма своїми силами, м'язами та мускулами робити імпічмент Януковичу. Зараз ця мадама у поті чола працює на імпічментованого нею Януковича, грабує разом з ним Україну та блокує гуманітарні вантажі на кордоні. Стосовно пріоритету щодо повалення режиму Януковича, так це і не обговорюється. Це обов'язково треба робити. Але ж який сенс міняти  "господарника" проффесора Януковича на "демократа" дохтура Кличка? Для того, щоб він з квітами зустрів Кадирова, який би на танке в'їжджав в Київ? Ми що, остаточно розум втратили?
          Ось такі думки лізуть в голову. І це, тільки один епізод з "подвигів" Кличка.


Приєднуйтеся до спільноти

Немає коментарів:

Дописати коментар