Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 9 січня 2013 р.

Кожем'якін, які "тяжкі злочини"?


               Вже не можу втриматися. Кожем'якін зареєстрував законопроект "Об амнистии в 2013 году". І амністувати Юлію Тимошенко з таким формулюванням - "освободить от отбывания наказания в виде лишения свободы на определенный срок женщин, впервые осужденных за тяжкие преступления, если они не направлены против основ национальной безопасности Украины, жизни и здоровья человека и против свободы, чести и достоинства личности".
          Кожем'якін, ти що головою десь бахнувся? Який тяжкий злочин вчинила Юлія Тимошенко? Всі ж знають, і ти також, знає навіть межигірська потвора, що Юля знаходиться за гратами, тому що вона заважає унітазному упирю та його бандито-комуно-фашистській зграї грабувати та знищувати Україну. Я вже не кажу, що взагалі, такий засіб, як амністія, незалежно від формулювання, принижує Тимошенко. Тому що вона не скоювала ніяких злочинів. А ти що робиш, Кожем'якін? Визнаєш, що Юля злодійка?

          Я досі не звертав уваги на ці, начебто провокації, стосовно того, що опозиції вигідно, щоб Юля знаходилася за гратами, що ви нічого не робите, щоб її звільнити. Тепер, починаю переконуватися, що воно так насправді і є. В мене починає, на всю вашу керівну, "опозиційну" верхівку, величезний зуб рости. Ці ідіотські рішення, які ви приймаєте, вони нічим не допомагають Юлії Тимошенко, тільки консервують цю ситуацію, як мінімум, а деякі ваші вчинки, ще і шкодять їй. Мабуть і правда, що вам це вигідно? Мабуть і правда, що ви погоджуєте всі свої дії з межигірським лігвом? 

          І взагалі, Кожем'якін, ти читав лист Юлії Тимошенко до цього шакала, що в тому лігві засів? Ти читав, що Юля не визнає всю цю суддівсько-прокурорсько-мусорську кодлу? Ти знаєш, що Юля не визнає Януковича Президентом? І взагалі, ти чув, що Юля оголосила особисту акцію громадянської непокори? Ти помітив, Кожем'якін, - особисту! Можливо тобі треба розжувати, що це означає? Це означає те, що Юля більше не довіряє тобі, не довіряє тим, хто зараз проголошує себе лідерами опозиції. Ви ні хрена не робити. Ви моральні ганчірки. Від вас більше шкоди, ніж якась користь.

          Навіть, якщо не акцентувати увагу на звільненні Тимошенко, ви не відповідаєте вимогам народу, як справжня опозиція до режиму фашиста Януковича та всій його ригівській камарильї. Починаючи з млявого захисту справжнього лідера України, Юлії Тимошенко, закінчуючи провалом парламентських виборів. І я все більше впевнююся, навмисним провалом.

          Вам Юля дала дороговказ - громадянська непокора. Так дійте за ним! Приєднуйтеся до нього. Організовуйте громадян України на цю акцію. 

          А ви, блін, соплі жуєте. З різними амністіями, хороводами під лікарнею, та пустопорожніми гучними гаслами... 

Немає коментарів:

Дописати коментар