Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 9 березня 2012 р.

Хряк та жінки.

                  Не можу втриматися. Емоції вирують. З нашої дійсності. З нашої ганьби та світового сорому. Стосовно нашого отспасібленного Пірпіздента. Особисто не чув, але в новинах лізло в очи, як цей хряк
                вітав наших жінок з Жіночим Днем. Скоріше всього, воно не вітало, воно плямкало щось. А про що воно думало в цей час? Чи згадувала ця срань, як він в свій час гвалтував жінку? Грехі молодості. А чого в мене, і в інших, не було таких грехів? А чи згадував він про жінок-пенсіонерок, яких він постійно обкрадає? А про дівчаток-студенток, на яких він спустив шакала Сабачника, з яких той дере три шкіри? А те, що він всіх жінок в свій час спровадив на кухні, він пам'ятає своєю однією звивиною?
               А про Юлію Тимошенко ця погань пам'ятає? ЇЇ, він також вітав? Чи читає цей гнійний храбак хоч би заголовки статей? Як жінки в усьому світі долучаються до вимог щодо звільнення Тимошенко. Що цей мудак думає? Зрозуміло, що там нема чим думати, але все ж таки. Всілякі інстинкти самозбереження, якась логіка поведінки. По різним горам афонам шастає, повинен знати, що обов'яково буде обратка. Як можна було вродитися таким космічно тупим?
               Вчора, здається, по ТВ в новинах сказали таке, - "Янукович зібрав на Банковій видатних жінок, якіх він привітав з Жіночим днем". Я подивився, хто ж це там "видатні жінки". Хервам, Бондаренко, Акімова, Богатирева та решта ананасових облизувачек. Едине здивувало, як там опинилася Леся Гонгадзе. Та воно було і по ній видно, що почувала вона себе не в своїй тарілці. Але ж "видатних"! Хто визнав цю шелупень видатною? Блін, де ми живемо? Які зараз сповідуємо цінності, хто-небуть знає?
               Оце згадую його, і бачу цю отвратну харю, яка просить цеглину, бачу це пузо, в якому бурлить, та переварюється жрачка, яку він вкрав в тих ж жінок, бачу, як воно дрищить в золотий унітаз, чую сморід від його штанів, які від переляку просякнуті отруйно-жовтою сечею. 
               
               Ось скажить мені, шановні жінки України, Вам сподобалося що Вас привітав недоумок, дебіл, гопник, крадій, бандит, узурпатор, кадебісткій сексот, упир Янукович? 
               Те саме запитання і до чоловіків, братів, та батьків жінок України.

               Вибачте шановні жінки, що оце таке мені в голову лізе.


Немає коментарів:

Дописати коментар